luni, 15 februarie 2010

Cam asta e

Din pacate, mai avem si unii profesori CRETINI, care se rezuma la barfe si cacaturi aruncate aiurea. Un asemenea experiment merita a fi exilat, de fapt mai bine ARUNCAT in Groapa Marianelor, sigur va fi plecat pentruu muult muultt timp...:)) Spre exemplu, azi, s-a iscat un mic scandal din cauza unora ca ei.O prietena/colega, a fost acuzata pe nedrept de calomnie asupra unui profesor sau chiar si a unei colege...Cunoscand-o, stiu sigur ca daca ar fi fost sa zica ceva, nu i-ar fi zis-o CRETINULUI, si mai ales cu rea intentie. Uneori unele lucruti mai trebuie a fi zise, dar nu in aceasta maniera insensibila si fara sens.
Sincer, tot respectul pentru olimpica noastra, nimic de comentat. Doar pentru ca unii nu o apreciaza, asta nu reprezinta majoritatea clasei. Si aici clar, nu ma refer la amica noastra cu blogul, ci la restul care se stiu.
Eu nu inteleg pentru ce, in pula mea, se face atata necaz pentru niste barfe nelalocul lor, nefondate in primul rand. Chiar prefer sa ii dau creierasului meu de furca, de cautat printre amintiri, pentru lucruri stiute inca de la inceputu' lui a 9-a? NU.
Bai sincer, in ziua de azi nu ai sa gasesti elev corect si profesor just. Care mai de care dupa interese si principii de cacat. Doar pentru ca EU le consider asa, asta nu inseamna ca ele chiar sunt, dar pe mine ma lasa rece!
Chiar crezi ca se merita sa versi vreo lacrima pentru unul dintre Cretinii care iti sunt profesori? ( clar, exceptie doamna profesoara de limba si literatura romana, chiar este o doamna in adevaratul sens al cuvantului)
NU. si punct.
Subiectul: CRETINUL close!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu