sâmbătă, 24 aprilie 2010

Munca nene'



Miercuri, 22.04.2010, alias Ziua Pamantului, la ora 10:00, noi Echipa Verde, ne-am adunat in fata gradinii botanice din Tecuci, alaturi de coordonatorul si " boss-ul" grupului, domnul profesor Voinea Dumintru. Initial eram 8 persoane, mari si late, dar deodata apar cateva maşînuţe. Imbulzeala de copii si vreo 2 profe'. Ia ghiciti de ce se stransesera atat de multi? Pentru poze de pus la panou, sa aratam ca avem si noi "valoare" si ca suntem implicati in diverse activitati.
Dar, sa trecem la ale noastre. Gradina nu este prea mare, e doar draguta, are putine flori si copacei dar, cam asta este tot. Pot spune, mandra fiind, ca a noastra Echipa Verde, am muncit cel mai mult, lasand la o parte vaicarerile catorva colege ( " vai nu mai pot" ; "vai cata munca" ). Eu nu inteleg pentru ce naiba se implica in astfel de proiecte, daca ele nu sunt interesate. Vin si ele numai de dragul plimbarii de colo' pana colo'. Pana si sora'mea a muncit mai mult ca unele dintre noi si chiar sunt foarte mandra de ea ( tin sa mentionez ca are doar 9 anisori, impliniti astazi).
Cu chiu cu vai, ne-am terminat treaba, am reusit sa plantam 4 copacei, panselute si salvie, iar apoi fiecare la casa lui, mai putin Gabriela care mi-a stat pe cap vreo 1h :)). Dar totusi,sa nu fiu rea. Am mancat o inghetata bunaaaaaa...yum yum:X
Si cam atat despre "marea ieseala" la munca!

2 comentarii:

  1. :> bravo voua.As fi fost mai multumita daca se implica si liceul nostru,ba pardon Colegiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar eu as fi muncit cot la cot cu voi :-s .. ma renegi,gata?!

    RăspundețiȘtergere