marți, 17 mai 2011

Puncte slabe, cica!

Foc - Berbec, Leu si Sagetator - sunt oameni de actiune, le place sa descopere lumea, sunt curiosi din fire, le place sa faca lucrurile in ordine si sunt foarte responsabili si loiali insa pe cat de buni pot fi cu usurinta ajung sa fie si rai. Sunt iuti la manie, foarte posesivi (ce este al vostru, numai al vostru trebuie sa fie), egoisti, iar la nervi spun lucruri ce pot rani mai rau decat o palma si din aceasta cauza pierd usor prieteni care tin cu adevarat la ei.

Ca si Berbecul, Leul este un semn de foc. El este impulsiv, arzator si îndraznet, sincer, calduros. Nativilor le plac uniformele, autoritatea, situatiile înalte. Ei poseda un sentiment natural al maririi. Este un dusman generos si un amic fidel, este impulsiv si are o furie spontana, însa uita repede si iarta.

Leul trebuie sa se stapâneasca pentru a nu-si cheltui întreaga energie. El are o vointa puternica.

Principala sa calitate este Bunatatea, iar principalul defect este Spiritul absolutist de dominare. De aceea leul nu se simte bine într-un rol de subaltern, care reprezinta pentru el o adevarata suferinta.

Nativii Leului sunt foarte energici, aprinsi, dar stapâni pe sine. Ei sunt neînduplecati, siguri pe fortele proprii, urasc lingusirile, iar mânia le trece repede.

Femeile nu prea au echilibru sufletesc si simplitatea barbatilor; curajul este folosit în razbunari, iar entuziasmul în pizma.

Cei nascuti în Leu au un destin stralucit, iar uneori lipsit de substanta. Urcusul este presarat cu piedici, însa acestea vor fi învinse.

30 iulie: caracter violent, repezit, chef de lupta, multe succese, care însa sunt compromise înainte de a se desavârsi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu